8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a sinucis la o zi dupa nunta fiicei sale

- Advertisement -

Cadrele medicale Serviciului de Ambulanta Judetean Olt si paramedicii de pe echipajul SMURD al Detasamentului de Pompieri Slatina au fost solicitati sa intervina la fata locului in jurul orei 14:30, insa a fost prea tarziu pentru a-l salva pe slatineanul Daniel Mircea Smarandache. Nu au mai fost efectuate manevre de resuscitare, medicul de pe ambulanta a constatat decesul barbatului. Pacientul a fost gasit atarnand in streang. Era decedat de cateva ore, nenorocirea avand loc in dimineata acestei zile (n.red. – luni), daca nu cumva totul s-a petrecut azi-noapte. Cred ca barbatul si-a premeditat gestul necugetat, langa el fiind gasite mai multe obiecte personale, a precizat doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt.
Sambata, barbatul a petrecut alaturi de familie si prieteni la nunta fiicei sale, iar rudele sale spun ca motivul pentru care si-a pus capat zilelor ar fi faptul ca de doi ani, de cand ii murise tatal, suferea de depresie. Nu era pentru prima data cand incerca sa se sinucida si, totodata, cazuse si in patima alcoolului. L-am lasat aici aseara cu mama lui, am avut nunta, totul era bine si frumos, iar de dimineata nu l-am mai gasit. Nu stiu ce s-a intamplat, l-am cautat peste tot, dar in pod nu ne-a trecut prin minte ca se suie el si va face asa ceva. A mai avut tentative de suicid, nu este prima data, a murit tatal sau si a intrat in depresie. Am incercat sa-l tratam, dar nu a vrut, a povestit fiica barbatului. A spus ca dupa nunta vom avea parte de o supriza, dar nu ne-am gandit la asta, a mai adaugat tanara.
Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care barbatul a decedat, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, in vederea efectuarii necropsiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți