12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Se revine la parcarea cu plata in Slatina

- Advertisement -

Potrivit hotararii de Consiliu Local, DASIP a luat in administrare parcarile curente cu plata (in jur de 7.600 de locuri de parcare), cele ocazionale cu plata (in jur de 1.000), indicatoare de stradale – 460 bucati, indicatoare de orientare spre diverse obiective de interes public si spre alte localitati – 48 bucati, indicatoare pentru statii de taximetrie – 44 bucati, indicatoare pentru statii de autobuz – 43 bucati, precum si autospeciala pentru ridicarea si transportul autovehiculelor.
Directia Administrarea Strazilor si Iluminatului Public Slatina, in calitate de administrator al bunurilor ce fac obiectul prezentei hotarari va asigura intretinerea si exploatarea parcarilor publice din municipiul Slatina in conformitate cu prevederile Regulamentului privind amenajarea, intretinerea si exploatarea parcarilor publice din municipiul Slatina aprobat prin HCL nr. 178/30.12.2008, precum si desfasurarea activitatii de blocare, ridicare, transport, depozitare si eliberare a autovehiculelor sau remorcilor stationate neregulamentar pe drumurile publice ori pe domeniul public, cu respectarea Regulamentului privind activitatea de blocare a autovehiculelor sau remorcilor oprite/stationate neregulamentar pe domeniul public si privat, aprobat prin Hotararea Consiliului Local al municipiului Slatina nr. 204/30.12.2008 precum si eventualele modificari si completari ulterioare, se precizeaza in hotararea de Consiliu Local.
Cel mai probabil, noul Regulament va intra in vigoare in toamna, dupa pasii legali ce trebuie urmati.
Primul pas e semnarea unui protocol intre Directia Patrimoniu si DASIP pentru preluarea tuturor locurilor de parcare ocazionale/cu plata, apoi va fi postat pe site-ul Primariei noul Regulament timp 45 zile in transparenta. Se vor analiza propunerile si ideile oamenilor facute in acest interval si se va decide care pot fi adaugate sau cum poate fi modificat Regulamentul si se va ajunge la forma finala in Consiliul Local. Cel mai probabil in toamna va intra in vigoare noul document, a precizat Mugurel Manea, purtatorul de cuvant al Primariei Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți