9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

11 ani de la disparitia Danielei Fana

- Advertisement -

Daniela Fana a disparut fara urma cu patru zile inainte sa implineasca varsta de 37 de ani, de atunci fiind cautata in continuu de rude. Marioara Chis, mama slatinencei, o cauta cu disperare de 11 ani, trecand aproape saptamanal pe la sediul Politiei Olt pentru a-i intreba pe anchetatori daca mai au vreo noutate.
Anul acesta, pe 22 mai, se implinesc 11 ani de cand imi caut fata. Sunt 11 ani de chin si cred in continuare ce am crezut si pana acum, ca a fost omorata. Vreau sa stiu adevarul, ce s-a intamplat exact. Am banuieli ca fostul ei sot, pentru ca intre timp a divortat de ea, procesul judecandu-se in lipsa, stie ceva despre tot ce s-a petrecut atunci. Mereu ma duc la Politie sa vad daca mai au vreo noutate si tot timpul mi se spune ca fac cercetari, cazul urmand sa se claseze dupa 20 de ani de la disparitie, daca intre timp nu se mai afla nimic. Nu stiu ce sa mai cred, pe 26 mai Daniela ar fi implinit 48 de ani, iar eu de 11 ani incerc sa aflu ce s-a intamplat cu ea, a spus, cu lacrimi in ochi, Marioara Chis. Batrana are de la fiica sa o nepoata, pe care si-ar dori sa o poata strange in brate, sa-si mai aline dorul de Daniela. Nu am mai vazut-o de ani buni, cineva mi-a aratat-o anul trecut. Mi-a spus ca ea este nepotica mea. Trecea pe langa mine pe strada si eu nu stiam ca este ea. De multe ori o mai strig pe strada, dar nu ma baga in seama, tatal ei a intors-o impotriva mea, a spus femeia.
Cazul este inca in atentia politistilor olteni, care fac in continuare cercetari, dar in ciuda anilor care trec disparitia femeii ramane invaluita in mister.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți