14.1 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Dragi slatineni,

- Advertisement -

Pana cand sa mai vedem un oras fara rost, un oras furat, un oras amanetat pana la ultimul vis?
Pana cand sa mai vedem un oras in transee, in care soldatii par ca au capitulat in fata asfaltarilor dragniene fara cap, un oras in care spaga este mai prezenta ca aerul? si asta nu o spun eu, ci organele statului.
Pana cand sa le explicam copiilor nostri ca noua, oamenilor mari, ne-a fost teama sa luptam pentru viitorul lor?
Eu stiu ca Daca lupti, poti sa pierzi, dar daca nu lupti, ai pierdut deja. Iar eu am decis sa lupt. Pot sa lupt singur, dar ca sa scapam de coruptia din Slatina am nevoie de ajutorul dumneavoastra!
Proiectele mele, care de fapt sunt proiectele dumneavoastra, doar analizate si asumate de mine, va sunt cunoscute acum si reprezinta solutii pentru problemele stringente cu care se confrunta Slatina in acest moment, reprezinta solutii pentru educatie, pentru sanatate, pentru Padurea Strehareti de care primaria si-a batut joc in ultimii ani, pentru siguranta cetateanului, tineret si sport.
Toate aceste proiecte sunt realiste, sunt necesare pentru Slatina, sunt remediul pentru sanatatea orasului, pentru ca orasul nostru este bolnav, oameni buni! A fost imbolnavit de spagari si de clientela politica.
E timpul sa ne trezim orasul din aceasta motaiala resemnata. E vremea sa spunem lucrurilor pe nume si sa luam atitudine! Am fost mintiti si suntem mult prea dezamagiti. Slatina a fost furata si acum vor sa se intoarca sa o jupoaie. Deci: PaNa CaND, cat sa mai rabdam?
Se spune ca ai doar 3 alegeri in viata: sa abandonezi, sa te supui, sau sa dai tot ce poti. Unii au abandonat, altii s-au supus, dar acum toti trebuie sa luptam PENTRU SLATINA! Nu spun ca va fi usor, dar afirm cu siguranta ca va merita. Daca vreti un oras european in care sa ne fie drag sa traim, un oras condus de oameni corecti, exista o singura solutie: Votati Balasa Marius!
Publicitate electorala

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți