19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Flori pe Esplanada pana pe 22 mai

- Advertisement -

Esplanada va fi pentru patru zile inundata de flori si parfum, producatorii din domeniu fiind prezenti la cea de-a XXII-a editie a manifestarii Expo Flora, organizata la Slatina de administratia locala. Deschiderea oficiala a avut loc joi, in jurul amiezii, insa multi slatineni au venit mai devreme ca sa admire si sa cumpere produsele expuse.
Pe langa flori, plante ornamentale si specii arboricole, slatinenii pot achizitiona si produse artizanale de la cei cativa comercianti veniti la manifestare.
A avut loc lansarea oficiala a celei de-a XXII-a editii a Expo Flora. Sunt prezenti in jur de 60 agenti economici, o parte din ei inca sunt pe drum. Majoritatea provin din afara judetului Olt, ei au avut de platit o taxa de autorizare de 12 lei, la care s-a adaugat o taxa complementara de 2 lei/mp/zi. Vorbim de o manifestare dedicata iubitorilor de flori, unde sunt prezenti agenti economici din domeniu, insa sunt si cativa producatori ce vand produse artizanale. Comerciantii vor fi prezenti pe Esplanada pana pe 22 mai, a explicat Mugurel Manea, purtatorul de cuvant al Primariei Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți