2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Porti deschise la Clubul Nautic Plaja Olt

- Advertisement -

O atmosfera relaxanta si placuta i-a asteptat pe vizitatorii Clubului Nautic Plaja Olt la evenimentul de deschidere organizat de Primaria Slatina la sfarsitul saptamanii trecute. Chiar daca manifestarea a coincis cu sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena, vremea frumoasa a tinut cu organizatorii si slatinenii au venit in numar mare sa vada unde vor putea petrece timpul liber in aceasta vara.
Astazi (n.red. sambata, 21 mai), de Sfanta sarbatoare a imparatilor Constantin si Elena, Clubul Nautic Plaja Olt isi deschide portile pentru vizitatorii sai, atat din Slatina, cat si din regiune, dat fiind ca facilitatile oferite sunt cat se poate de atractive, si asigura o varianta placuta de petrecere a timpului liber si a unei vacante de neuitat, cu cheltuieli reduse, pentru ca avem tarife mici, accesibile tuturor categoriilor de populatie. Clubul Nautic Plaja Olt va oferi incepand de luni posibilitatea practicarii unor sporturi, dar si momente placute de recreere si odihna, relaxare. Detinem 7 hectare de spatiu verde. Cei interesati pot practica tenis de camp – pe timp de zi si noapte, voleibeach, fotbal, pot sa joace minigolf; de asemenea, copiii se pot plimba cu rolele, bicicletele, pentru ca avem la inchiriat, si repet, tarifele sunt scazute. Pot practica fitness, pot face sauna, masaj, suntem dotati si cu un centru de ingrijire si infrumusetare cu personal calificat – coafeza si frizer. Fac mentiunea ca tot personalul bazei are o pregatire profesionala foarte buna. Pe data de 1 iunie, odata cu deschiderea sezonului estival in tara noastra, se deschide si piscina Plaja Olt, a declarat Mihaela Stana, directorul de marketing al Clubului Nautic.
Printre primii care au testat terenul au fost vicepresedintele CJ, Marius Oprescu, care a servit cateva mingi pe terenul de tenis, si Emil Mot, care a ales terenul de minigolf, unde l-a avut ca adversar pe vicele CJ.

Investitie de 34 milioane de lei

Clubul Nautic de la Slatina este o investitie realizata cu fonduri europene si locale, valoarea totala a acesteia fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operational Regional – Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice. Practic, municipalitatea a dorit ca, prin acest proiect, sa valorifice resursele naturale din localitate in scopul crearii unei infrastructuri de agrement turistice la standarde europene, precum si diversificarea serviciilor de agrement si turistice din zona Slatinei.
Proiectul a presupus amenajarea unor facilitati precum debarcader pentru hidrobiciclete si barci cu vele (cu noua culoare de cate 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spatii corespunzator amenajate pentru fitness si SPA, 150 locuri de parcare, la care se adauga: teren de minifotbal multifunctional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pista biciclete si role, vestiare, grupuri sanitare. Clubul Nautic se intinde pe aproape sapte hectare de teren pe malul Oltului, la care se adauga alte aproximativ 15 hectare luciu de apa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți