10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tanara data disparuta, gasita inecata in raul Olt

- Advertisement -

Duminica dimineata, in jurul orei 10:30, pompierii au fost solicitati sa intervina prin 112 pentru degajarea unui cadavru aflat pe raul Olt, la un kilometru distanta de Podul Olt spre localitatea Salcia.
Echipa de cautare-salvare a Detasamentului de Pompieri Slatina s-a deplasat la fata locului si cu ajutorul unei barci pneumatice si a accesoriilor din dotare au reusit sa scoata trupul neinsufletit al tinerei la mal. S-a constatat ca aceasta era decedata de cateva ore, tanara fiind data disparuta de familia ei inca de sambata, a precizat plutonierul major Dan Nedeloiu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt.
Potrivit unor informatii, rudele nu mai dadeau de tanara de doua zile, pentru ca nu le mai raspundea la telefon. ingrijorati, apropiatii au inceput sa o caute in cursul zilei de sambata, in aceeasi zi familia sesizand si Politia despre disparitia ei. Ajutati de oamenii legii, cu totii au cautat-o si in momentul in care duminica au vazut masina tinerei pe un dig de langa raul Olt, situat pe raza localitatii Salcia, si-au dat seama ca i s-a intamplat ceva. La scurt timp, cadavrul tinerei a fost vazut plutind pe raul Olt. Tanara data disparuta a fost gasita inecata in raul Olt, pe raza localitatii Salcia. Politistii fac cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care persoana s-a inecat, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
Cadavrul tinerei a fost transportat la morga Spitalului Slatina, in vederea efectuarii necropsiei, in urma careia se va stabili cauza decesului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți