19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Elevii de la trupa MGV din Caracal, cei mai buni dansatori

- Advertisement -

Cea de-a III-a editie a Concursului interjudetean de dans Pe aripile dansului a avut loc duminica, 22 mai, si a adunat la start sute de copii din judetele Olt, Dolj si Teleorman. Manifestarea a fost organizata de Primaria si Consiliul Local Corabia si scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Corabia si s-a desfasurat pe scena amenajata in Piata Independentei din orasul de la Dunare.
si-au dat concursul aproximativ 50 de trupe si formatii din cele trei judete, care au prezentat dansuri sportive, dansuri moderne, dansuri tematice, dans urban, street dance, majorete, etc. Juriul, al carui presedinte a fost Luminita Floricel, inspector scolar pentru educatie permanenta si activitati extrascolare in cadrul Inspectoratului scolar Judetean Olt, a acordat premiile I, II, III si mentiune la categoriile de varsta – invatamant prescolar, invatamant primar si invatamant gimnazial pentru fiecare categorie de dans in parte – individual, perechi, trupe si formatii de dans.
Cu o evolutie de exceptie pe scena de pe platoul din fata Primariei orasului Corabia, trupa desemnata castigatoarea trofeului Pe aripile dansului a fost MGV a scolii Gimnaziale Nicolae Titulescu din municipiul Caracal. A III-a editie a concursului din localitatea dunareana s-a incheiat cu un concert extraordinar sustinut de Reyna Vox si trupa sa de dansatori, dar si de Formatia Impuls din Corabia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți