19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Oltul are nevoie de schimbare!

- Advertisement -

Alegeri locale pe 5 iunie. Ce inseamna un scor bun pentru PNL la Olt?
Bun este un scor suficient de mare sa castigam Consiliul Judetean.

Castigati alegerile la Scornicesti sau doar experienta?
Experienta castigam cu totii, pentru ca in fiecare campanie se intampla cate ceva din care tragi anumite concluzii. Raspunzand strict la intrebarea dvs, va pot garanta ca PNL va castiga fara probleme Primaria Scornicesti.

Cum este, dintr-o data, bun Ioan Prioteasa pentru a fi primar la Scornicesti, cand pana mai ieri era membru de baza al PSD Olt?
Cu Ioan Prioteasa am avut intotdeauna o relatie foarte buna. Am copilarit impreuna, am fost si suntem prieteni, iar acum suntem si colegi de partid. Chiar si in perioada in care eram adversari politici ne-am respectat reciproc, iar venirea lui in echipa noastra a fost una normala. S-a integrat rapid, pentru ca modul lui de a face politica este foarte apropiat de al nostru si de al cetatenilor.

Mai are timp Marius Balasa sa recupereze in fata lui Emil Mot?
A recuperat deja. Campania lui Marius Balasa a fost una foarte bine gandita si l-a propulsat pe primul loc in optiunile electoratului, iar scorul obtinut de PNL Slatina va fi de departe cel mai bun din istoria acestei organizatii.

Cum ar fi Consiliul Judetean Olt condus de un liberal? Daca Gigel stirbu vrea sa ramana mai departe in Parlamentul Romaniei si sunteti propus dumneavoastra la sefia CJ, acceptati?

Va pot garanta ca se va vedea o diferenta majora intre un judet condus de un liberal si ceea ce se intampla la ora actuala. in ceea ce priveste a doua intrebare, vom vedea la vremea respectiva.

Care ar fi primele trei masuri pe care ar trebui sa le ia PNL pentru o buna guvernare judeteana?
Din punctul meu de vedere, in primul rand este necesara o altfel de relatie intre conducerea judeteana si primari, indiferent de culoarea lor politica. O relatie bazata pe seriozitate si respect reciproc, in care sa primeze identificarea problemelor reale cu care se confrunta localitatile cu primari mai vechi sau mai noi. Din pacate, pana acum banii s-au alocat discretionar, iar cei care au avut de suferit nu sunt primarii, vinovati ca au o alta culoare politica, ci cetatenii din localitatile respective. Este nevoie si de o altfel de abordare a celor care vor sa deschida o afacere in judetul Olt, investitorii trebuie sa fie incurajati, pentru ca astfel s-ar crea intr-adevar premisele dezvoltarii judetului si implicit cresterea numarului de locuri de munca. De asemenea, un alt aspect foarte important ar fi modernizarea infrastructurii pentru ca, in mare parte, drumurile judetene sunt intr-o stare deplorabila. Cred, de asemenea, ca este imperios necesara construirea celor doua centuri – Slatina si Bals, precum si demararea lucrarilor la autostrada pentru care nu s-au facut toate demersurile necesare pana acum.

Cu ce ramane Paul Stanescu in memoria judetului Olt, dupa doua mandate de presedinte la CJ?
Memoria imi joaca feste, ramane probabil cu celebra declaratie ca asteapta mascatii la 6 dimineata… Nu-mi aduc aminte de realizari deosebite in mandatele domnului Stanescu. Drumurile judetene sunt printre cele mai proaste din tara, avem lucrari scumpe si de slaba calitate, echipe de fotbal puternic sustinute financiar si fara rezultate deosebite, institutii din subordinea Consiliului Judetean in care abuzurile si nepotismul sunt la cel mai ridicat nivel… Investitori nu prea am vazut in judetul Olt, ca atare locurile de munca si celelalte promisiuni ale Oltului puternic au ramas doar pe hartie…

Ce mesaj aveti pentru locuitorii judetului Olt?
Dupa zeci de ani de conducere PSD a judetului, 2016 poate fi anul unei schimbari majore, o schimbare care sa scape Oltul de eticheta de pol al saraciei. Judetul nostru are nevoie de investitii corecte in infrastructura, de investitii generatoare de locuri de munca, de un spital decent, de o administratie judeteana care sa nu tina cont de culoarea politica atunci cand imparte bugetul, o administratie care sa aiba in centrul atentiei bunastarea cetateanului, nu a grupurilor de interese.
Veniti alaturi de noi pe 5 iunie, sa punem umarul la oprirea dezastrului din acest judet! Oltul are nevoie de schimbare, iar schimbarea depinde de votul dumneavoastra!
Publicitate electorala

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți