10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

sase ani de la moartea pompierului erou din Valea Mare

- Advertisement -

Colegii sai de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov l-au comemorat pe eroul oltean printr-un ceremonial militar-religios.
Salvatorii de la Detasamentul de Pompieri Damaroaia din sectorul 1 al Capitalei au depus in memoria sa coroane si jerbe de flori la statuia ridicata in fata sediului institutiei. Pompierul erou din Valea Mare a trecut prin foc incercand sa-si salveze un coleg, dar a fost prins sub un tavan care s-a prabusit peste el.
Se implinesc sase ani de la disparitia colegului nostru, sublocotenent post-mortem Ionut Cristian Ungureanu. Pompierul de 24 de ani s-a stins ca un erou incercand sa-si salveze un camarad, in interventia pentru stingerea unui incendiu de amploare la un complex comercial din Bucuresti. Ionut-Cristian Ungureanu este eroul nostru, iar sacrificiul suprem de care a dat dovada il va pastra vesnic in memoria noastra. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, a fost mesajul transmis de colegii sai de la ISU Bucuresti-Ilfov.
Amintirea tanarului pompier ramane vie si in sufletele colegilor sai de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt, care mereu au fost alaturi de familia sa din comuna Valea Mare. Familia salvatorilor din judetul Olt nu poate uita sacrificiul suprem facut de Ionut si este alaturi de familia eroului din comuna Valea Mare. Suntem datori sa pastram vie amintirea lui Ionut si sa cinstim memoria acestuia. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, a spus plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
in momentul in care si-a pierdut viata, pompierul erou Ionut Ungureanu avea doar 24 de ani si era angajat de doi ani la Grupul de Interventie Nr.2 al Detasamentului de Pompieri Damaroaia, care acum poarta numele Sublocotenent Post-Mortem Ionut Cristian Ungureanu. Imediat dupa tragedie, sergentul major Ionut Ungureanu a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent, iar la implinirea unui an de la trecerea sa in nefiinta, colegii sai din Capitala au dezvelit un bust dedicat eroului cazut la datorie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți