2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Calusarii de la Dobrosloveni, la un pas de finala Romanii au talent

- Advertisement -

Oltenii au trecut cu brio de preselectii, primind de la juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu patru de DA.
Ansamblul de calusari <> i-a incantat pe toti in etapa preselectiilor cu un dans plin de energie si culoare. Grupul este format din 16 membri, din Dobrosloveni, cu varste cuprinse intre 9 si 28 de ani, si s-a format atunci cand Cristinel Velea s-a angajat ca referent cultural la Caminul Resca, in anul 2013. Beneficiind de sprijinul autoritatilor locale, Cristinel a pus bazele grupului fara sa isi dea seama de impactul pozitiv pe care il va avea asupra copiilor care trec, astfel, mult mai usor peste greutatile vietii, reusind sa se bucure si sa fie plini de entuziasm si optimism datorita dansului, se precizeaza pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.
Daca in preselectii au avut nevoie de votul juratilor pentru a ajunge in semifinale, calusarii de la Resca sunt acum doar la un pas de finala Romanii au talent si au nevoie de votul telespectatorilor aflati in fata micilor ecrane pentru a merge mai departe. Vineri, 27.05.2016, fiti alaturi de noi la emisiunea <>.Votati calusarii din comuna Dobrosloveni, o comuna plina de traditie si istorie, ai carei parinti au fost dacii (Dacia Malvensis) si romanii(Romula Malva). Capitala a Daciei Malvensis, Romula-Malva a fost principalul bastion al romanitatii in Dacia Sud-Carpatica ajungand la rang de municipiu, este indemnul facut de reprezentantii Centrului de Informare Turistica Dobrosloveni pe pagina de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți