14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni au donat sange

- Advertisement -

Actiunea jandarmilor olteni a facut parte din campania desfasurata la nivel national Doneaza sange! Salveaza o viata!, initiata de Patriarhia Romana acum trei ani si ajunsa la cea de-a XI-a editie.
Desfasurata in parteneriat cu Jandarmeria Romana, campania are ca scop informarea si constientizarea cu privire la nevoia reala de sange pentru transfuzii din spitalele romanesti, cresterea numarului donatorilor de sange din Romania si imbunatatirea stocurilor sanguine nationale. Pana in prezent, aceasta actiune umanitara s-a concretizat in recoltarea a peste 8.000 de litri de sange.
Efectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt au luat parte la o actiune de acest gen si luna trecuta. Cea mai recenta actiune de acest gen a jandarmilor olteni a avut loc in data de 15 aprilie. 16 angajati ai IJJ Olt au donat atunci sange pentru un barbat din municipiul Caracal, internat in Spitalul Nr. 2 Craiova, care avea nevoie urgenta de sange pentru tratament, a precizat locotenent colonelul Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al institutiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți