10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Premium Porc, din nou alaturi de copiii din Scornicesti

- Advertisement -

Toti copiii din localitate au venit la petrecere, hotarati sa castige marele premiu – o bicicleta – dar si alte premii – trotinete, carti si tricouri – oferite de organizatori.
Petrecerea a fost animata de piratul Jack care a facut mai multe experimente reusite cu micutii, iar matelotul Walter a fost cel care a modelat baloane pentru toti copiii. Printesa Geo a fost in mijlocul copiilor si i-a pictat pe fata pe micuti.
Pentru a castiga premiile, copiii din Negreni s-au intrecut in curse cu sacul, iar pe scena au jucat statuile sau grupuletele.
in concursul pentru marele premiu – o bicicleta si o casca de protectie – s-au inscris 12 elevi si, dupa o adevarata competitie care a constat intr-un concurs de cultura generala si dans, publicul a ales. Decizia a fost luata cu greu de catre public dar, in cele din urma, bicicleta a fost castigata de Clara Lifu (10 ani), eleva in clasa a IV-a.
Toti copiii din Negreni au fost castigatori caci, la finalul Petrecerii Copiilor, acestia au primit dulciuri si diplome de participare.
Alaturi de copiii care au venit la petrecere, au fost si domnii profesori ai scolii Generale Negreni si angajatii Premium Porc Negreni.
Acesta este cel de-al treilea an consecutiv, in care compania Premium Porc Negreni SRL organizeaza un eveniment special dedicat tuturor copiilor, ca o avanpremiera a Zilei Internationale a Copilului.
Rares Popelca
Manager eveniment

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți