14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scandal la Cirlogani intre PSD si ALDE

- Advertisement -

Prin intermediul unui comunicat de presa, reprezentantii ALDE Olt sustin ca doi dintre candidatii partidului la functia de consilier local in comuna Cirlogani au fost batuti de un grup de huligani, printre acestia aflandu-se, potrivit ALDE Olt, primarul si viceprimarul comunei, ambii membri PSD.
in seara zilei de 27 mai, orele 22.30, o echipa a filialei locale Cirlogani a formatiunii politice ALDE, formata din Dobrin Daniel Florin si Oancea Victor, ambii candidati ALDE pentru Consiliul Local Cirlogani, au fost victimele unei agresiuni comise de un grup de huligani, printre care au fost identificati primarul si viceprimarul in functie ai comunei Cirlogani, respectiv Vaduva Ionel si Aflagea Marian, membri ai partidului PSD. Cei doi candidati ai partidului ALDE au fost loviti cu pumnii si picioarele, fiindu-le cauzate vatamari corporale si faciale, iar autoturismul marca Dacia Solenza, cu nr. de inmatriculare AG 63 NAE, cu care acestia se deplasau, a fost vandalizat, respectiv oglinzi distruse, geam lateral stanga fata spart, parbriz spart, urme de lovituri si sange vizibile pe caroserie. La fata locului s-au prezentat lucratori ai postului local de politie precum si de la alte posturi apropiate, iar unul dintre politisti a controlat autoturismul Dacia Solenza, intreband daca cei doi candidati ALDE au asupra lor afise electorale sau arme albe. Va facem cunoscut ca actiunea desfasurata de membrii PSD reprezinta un act de forta si intimidare a candidatilor ALDE pentru Primaria si Consiliul Local Cirlogani si nu are nimic in comun cu regulile privind desfasurarea unei campanii electorale decente. Mentionam faptul ca Dobrin Daniel, conducatorul auto – candidat ALDE pentru Consiliul Local, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Precizam faptul ca incidentul a avut loc pe DJ 677, in apropierea locuintei lui Dobrin Daniel, se precizeaza in comunicatul ALDE Olt.
Ionel Vaduva, primarul PSD al comunei Cirlogani, are o cu totul alta varianta a scandalului si sustine ca cei de la ALDE spun minciuni grosolane.
Ce spun cei de la ALDE e o minciuna grosolana, e ca zicala aceea cu hotul striga hotii. De fapt ei au fost surprinsi in timp ce ne rupeau afisele si au dat cu masina peste baietii care au incercat sa-i opreasca, sa-i tina acolo sa vina politia. I-au luat pe capota masinii, trei baieti au ajuns atunci seara la spital. Nici eu si nici viceprimarul nu eram acolo cand s-a intamplat scandalul, noi am ajuns odata cu politia, sustine Ionel Vaduva.
Cazul a fost preluat de politisti, care au deschis un dosar in care se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri si alte violente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți