14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Titulescu a luat marele premiu al Olimpiadei Liceelor 2016

- Advertisement -

in aplauzele colegilor si ale galeriei, conducerea liceului slatinean a primit cupa pentru cel mai bun liceu, ales in urma desfasurarii competitiei Olimpiada Liceelor. Unitatea de invatamant a acumulat 214 puncte, si a castigat dotari la alegere in valoare de 35.000 lei, conform regulamentului de concurs.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru implicare, am fost, ramanem si vom fi familia Titulescu! Sunteti cei mai buni si cei mai frumosi, vreau sa va multumesc voua, colegilor mei, si organizatorilor, a precizat Adina Gruia, directorul Colegiului National Vocational Nicolae Titulescu.
Pe locul II la editia din acest an s-a clasat Colegiul National Ion Minulescu, cu 200 puncte, locul III a fost ocupat de Colegiul National Radu Greceanu, cu 186 de puncte si locul IV a revenit Liceului cu Program Sportiv, care a acumulat 112 puncte pe durata probelor; premiile in bani au constat in dotari la alegere in valoare de 20.000 lei, 15.000 lei si, respectiv, 10.000 lei. Totodata, pentru proba de abilitati practice, fiecare liceu a mai castigat un premiu de 9.000 lei.
Pe ultimele patru locuri din clasament s-au situat colegiile Petre S. Aurelian (74 puncte); Colegiul Tehnic Alexe Marin (66 puncte); Colegiul Tehnic Metalurgic (36 puncte) si Colegiul National Agricol Carol I (24 puncte), fiecare castigand cate un premiu in valoare de 5.000 de lei.
Gala de premiere s-a incheiat cu un concert al artistilor Adda, Mihail si Raymond.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți