20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Ploiestean cautat in Germania, prins si incatusat in Dobroteasa

- Advertisement -

Barbatul, in varsta de 44 de ani, era cautat de ceva vreme de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri, iar in urma activitatilor desfasurate s-a stabilit ca acesta se ascunde in comuna din judetul Olt.
Zilele trecute, ploiesteanul, care se sustragea executarii unui mandat european de arestare emis de autoritatile judiciare din Germania, a fost prins. Barbatul este acuzat ca face parte dintr-un grup infractional organizat care se ocupa cu savarsirea de inselaciuni pe Internet. Acesta scotea la vanzare pe platforme online bunuri de lux, a caror livrare nu se materializa, iar persoanelor vatamate, opt la numar, le cerea sume de bani in avans, fie cu titlu de acont, fie cu plata integrala, a precizat subcomisarul Marian Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova. Prin savarsirea activitatii infractionale, prejudiciul cauzat de barbatul din Ploiesti a fost de 18.100 de euro.
Odata prins si incatusat in comuna Dobroteasa, barbatul din Ploiesti a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a dispus retinerea si incarcerarea lui. Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, in prezent sunt in curs de derulare procedurile de extradare a barbatului in Germania.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți