27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajat al ALRO Slatina, gasit spanzurat

- Advertisement -

Salvatorii din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Olt au fost anuntati de nefericitul eveniment prin apelul de urgenta 112, in jurul orei 01:30. insa, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Am fost solicitati sa intervenim in comuna Brancoveni la un pacient care s-a spanzurat in garajul familiei. Barbatul a fost gasit atarnand in streang si era deja decedat cand colegii mei au ajuns la fata locului. A fost gasit de una dintre rudele sale care a vazut lumina aprinsa in garaj. Nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare, fiind constatat decesul pacientului. Mai tarziu, o ambulanta l-a preluat insa pe tatal barbatului, la care am inteles ca acesta s-a dus pentru a-l pazi peste noapte, fiind diagnosticat cu o boala incurabila, aflata in faza terminala. I s-a facut rau cand a aflat tragica veste si a fost transportat la Spitalul Slatina, a precizat doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt.

Primarul Ion Cheroiu a declarat ca Nicusor Lita lucra la ALRO Slatina de peste 20 de ani si a fost electrician, iar acum era maistru electrician. Era un baiat sufletist si exemplar, era un bun gospodar. Era casatorit si avea un baiat de 18 ani. Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat. El nu mai statea in comuna Brancoveni si venise sa aiba grija, impreuna cu fratele sau, de tatal lor, care era grav bolnav. impreuna cu socrii isi facuse o casa in comuna Curtisoara si locuiau acolo, a spus edilul Cheroiu.

Deocamdata, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe barbat sa se spanzure, insa, potrivit unor informatii, se pare ca acesta suferea de depresie din momentul in care a aflat ca tatal sau este grav bolnav. O echipa operativa din cadrul Politiei Olt a deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a petrecut tragedia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți