14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Etapa de validare a producatorilor pentru Rabla Plus se prelungeste

- Advertisement -

Sesiunea de depunere a dosarelor in vederea validarii producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor pentru Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national – Rabla si Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic – Rabla Plus, a fost deschisa de AFM la sfarsitul lunii mai, producatorii avand la dispozitie cateva zile pentru a depune documentele solicitate.
Daca pentru Rabla sesiunea de depunere s-a incheiat pe 3 iunie, pentru Rabla Plus aceasta a fost prelungita pana la mijlocul lunii iunie, precizeaza reprezentantii Agentiei Fondului pentru Mediu.
Conditiile de participare la Programul Rabla si Rabla Plus, precum si documentele pe care trebuie sa le depuna producatorii/dealerii auto pot fi gasite in ghidurile de finantare a celor doua programe, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 397/25 mai 2016 si pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la sectiunile aferente programelor. Dupa validarea dosarelor urmeaza etapa de analiza a lor, termenul legal de depunere si solutionare a contestatiilor si publicarea pe site a listei producatorilor/dealerilor auto validati.
Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2016 la cele doua programe, precum si cea a operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz vor fi publicate pe site-ul AFM.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți