3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD cedeaza ALDE un post de vicepresedinte in Consiliul Judetean

- Advertisement -

in cadrul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu Marius Oprescu la sediul organizatiei judetene, Stanescu a precizat ca toti social democratii propusi pentru functiile de presedinte si vicepresedinte ai consiliilor judetene au fost validati marti, in Comitetul Executiv National al PSD. La Olt, presedinte al CJ va fi Marius Oprescu, iar vicepresedinte din partea PSD va fi actualul deputat Virgil Delureanu. Cea de-a doua functie de vicepresedinte al CJ Olt va reveni partenerului de alianta ALDE.
Ca presedinte al PSD Olt, ca presedinte inca in functie al Consiliului Judetean Olt, ma bucur ca am reusit sa avem vot politic de jumatate plus unu si ca Marius Oprescu va fi urmatorul presedinte al CJ. in Comitetul Executiv National al PSD de marti, asa cum este prevede statutul nostru, au fost validati toti cei propusi de organizatii in functiile de presedinte si vicepresedinte la consiliile judetene. Marius Oprescu a fost validat in functia de presedinte al CJ Olt, iar Virgil Delureanu in functia de vicepresedinte. Asa cum am spus inainte de campanie cu mult timp, PSD va lucra impreuna cu aliatii nostri, ALDE si UNPR. Un post de vicepresedinte va reveni ALDE si sper sa lucram bine impreuna in Consiliul Judetean atat cu ALDE, cat si cu UNPR. Marius Oprescu are multa experienta, vine cu o expertiza de 4 ani, stie exact ce inseamna problemele judetului si cum trebuie sa functioneze institutia. Eu am mare incredere in el, mi-as dori sa fie un presedinte mai bun decat mine, mi-as dori ca CJ sa fie mai bun decat este acum. Cunoscandu-l pe Marius cat este ambitios, eu cred ca asa va fi, a declarat Paul Stanescu.

Negocieri pentru viceprimari

Daca pentru posturile de vicepresedinti ai CJ lucrurile sunt clare, la Slatina scaunul de viceprimar ocupat la ora actuala de Cristian Bircea (ALDE) pare sa se cam clatine. intrebat daca PSD va ceda ALDE unul din cele doua posturi de viceprimar, Paul Stanescu a afirmat ca trebuie facuta mai intai o analiza.
Vineri vom face o analiza in Biroul Permanent, pentru ca a fost timpul scurt si nu am putut analiza foarte bine care este structura pe consiliile locale. Vom face o analiza si vom discuta aceste lucruri, sigur ca exista o chestiune de negociere pana la urma poate pentru multe consilii locale, vom sta de vorba si cu colegii nostri, si cu adversarii nostri, vom sta de vorba cu toata lumea. (…) Acum as da un raspuns anticipat si nu vreau sa fac lucrul acesta pana nu analizam, pentru ca va fi o chestiune de negociere la nivelul intregului judet pana la urma in privinta consiliilor locale. Vom discuta cu toti si sigur ca ce ne avantajeaza pe noi – nu sunt ipocrit, vom tine la ceea ce ne avantajeaza, dar in functie si de structura politica pe care o avem in consiliile locale din tot judetul. Hotararea se va lua in Biroul Permanent de vineri, a spus Stanescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți