12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de liceeni nu s-au inscris la bac

- Advertisement -

Totalul celor inscrisi cuprinde si elevi din promotii anterioare, insa din promotia 2016, sute de liceeni au ales sa nu se inscrie la bac.
in acest an, probele din cadrul bacalaureatului se vor sustine in 14 centre de examen stabilite la nivel de judet, cu 3 subcomisii. Lucrarile vor fi corectate in 4 centre de evaluare la nivel de tara.

Prima proba incepe pe 13 iunie
Examenul debuteaza pe 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. intre 21-24 iunie se va desfasura proba de evaluare a competentelor digitale, urmata, intre 27 iunie – 1 iulie, proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.
Probele scrise ale sesiunii din vara incep pe 4 iulie, cu Limba si literatura romana (proba E)a) si continua pe 5 iulie cu proba la Limba si literatura materna (proba E)b), pe 6 iulie cu proba obligatorie a profilului (proba E)c), iar pe 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii (proba E)d).
Rezultatele se vor afisa pe 12 iulie (pana in ora 16.00) si, in aceeasi zi vor putea fi depuse si contestatiile (intre orele 16:00-20:00), care vor fi solutionate in perioada 13 – 15 iulie. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 16 iulie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți