3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Candidati pe care nici colegii de partid nu i-au votat

- Advertisement -

Zeci de candidati la primariile din judet nu au reusit sa-si convinga nici macar rudele sau colegii de partid aflati pe listele de consilieri locali sa ii voteze. Potrivit datelor postate pe site-ul Biroului Electoral Central, in topul celor mai proaste rezultate la alegeri pe primul loc se afla candidatul UNPR la Primaria Verguleasa. in cele 3 sectii de pe raza comunei, acesta a reusit performanta de a obtine un singur vot – cel pe care si l-a acordat singur. Nici familia, dar nici cei 14 componenti ai listei UNPR pentru Consiliul Local Verguleasa nu l-au votat.
Alti cinci aspiranti la functia de primar au acumulat cate doua voturi, dupa ce si-au determinat probabil si partenerii de viata sau una din rudele apropiate sa aiba incredere in calitatile lor administrative. Este vorba de candidatii UNPR la primariile Balteni si Samburesti, candidatii ALDE la primariile Oboga si Optasi Magura, candidatul PMP la primaria Oporelu.
Cu cate 3 voturi au incheiat alegerile candidatii UNPR la primariile Nicolae Titulescu si Oboga, iar alti patru aspiranti la functia de primar au obtinut cate 4 voturi – candidatii UNPR la primariile Mihaiesti si Optasi Magura, candidatii ALDE la Bucinisu, Vadastra si Colonesti.
Alti 22 de candidati, 11 de la UNPR, 1 de la ALDE, 7 de la PMP, 2 de la PRM si 1 de la PND, au obtinut intre 5 si 9 voturi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți