14.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Mot, primar al Slatinei cu acte in regula

- Advertisement -

Dupa ce a semnat pentru primirea actului legal care atesta ca pentru urmatorii patru ani este edilul Slatinei, Emil Mot a declarat ca impreuna cu echipa sa va duce la bun sfarsit proiectele asumate in campanie. A fost emotionant acest moment, foarte emotionant, dar nu la fel de emotionant, sa zic, ca atunci cand mi-am depus dosarul de candidatura. Am avut alaturi de mine echipa mea de consilieri locali – unii dintre ei au mai fost, unii sunt noi, toti am fost emotionati, dar suntem constienti la ce ne-am inhamat pentru Slatina, pentru urmatorii patru ani. Ne vom tine de promisiuni, ne vom duce programul la bun sfarsit, iar dupa patru ani vom vedea daca slatinenii ne apreciaza sau nu pentru ce am promis in campanie, pentru ce-am facut chiar inainte de campanie si pentru ce vom face de acum inainte, a spus Emil Mot.
Potrivit acestuia, viitorii viceprimari ai Slatinei vor fi stabiliti dupa finalizarea negocierilor. Presedintii partidelor negociaza si la sfarsitul negocierilor va voi spune cine vor fi viceprimarii Slatinei. Ce pot sa va spun la ora actuala este ca toti consilierii care sunt pe lista vor fi validati, a spus Emil Mot.
La nivelul municipiului Slatina, alegerile locale au fost castigate de Emil Mot, candidatul PSD, cu 44,02%. Marius Balasa, candidatul PNL, a obtinut 32,5%, iar urmatorul clasat a fost Cristian Bircea de la ALDE, cu 8,53%. Din totalul de 21 mandate de consilieri locali, PSD va avea 11, PNL – 7 si ALDE – 3.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți