11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

incepe Disney Cup

- Advertisement -

Primaria municipiului Slatina anunta organizarea celei de-a zecea editii a concursului DISNEY CUP, competitie planificata a se derula miercuri, 15 iunie, ora 12:30, la sediul fiecarei unitati scolare din localitate. in acest sens, fiecare unitate de invatamant din municipiu va depune la sediul primariei o lista cu elevii care vor participa la concurs pana cel mai tarziu luni – 13 iunie, ora 14:00.
Concursul va consta in sustinerea unui test de intrebari din aria curriculara a fiecarui ciclu gimnazial anterior mentionat, pe o durata de 20 de minute. Testul de baraj va avea loc joi, 16 iunie, ora 10:00, in cadrul acelorasi locatii in care s-a derulat prima etapa. intrebarile vor fi elaborate de Inspectoratul scolar Judetean Olt. Unitatile scolare unde se va derula concursul vor asigura sali de clasa si personal pentru buna desfasurare a competitiei. Castigatorii vor fi anuntati in termen de zece zile de la derularea concursului, a precizat Mugurel Manea, purtatorul de cuvant al Primariei Slatina.
Castigatorii competitiei (cate trei elevi castigatori de la fiecare unitate de invatamant, pe fiecare ciclu gimnazial participant la concurs) DISNEY CUP vor pleca intr-o excursie la Disneyland – Paris (Franta). Cheltuielile prevazute de excursia la Disneyland Paris (transport, cazare, masa, vizite obiective turistice, tur oras, asigurare sanatate) vor fi asigurate de la bugetul local, suma alocata pe acest an fiind de 220.000 lei. Deplasarea in Franta va fi anuntata din timp, a mai adaugat reprezentanul primariei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți