20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatineni arestati pentru furtul unui seif cu bani si bijuterii

- Advertisement -

Localul Lacto Vegetarian de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina a fost spart saptamana trecuta de hoti, cei cinci tineri banuiti ca ar fi sustras un seif cu bani si bijuterii din societatea comerciala fiind identificati si retinuti miercuri de politisti.

in urma investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Politiei municipiului Slatina i-au identificat in data de 8 iunie pe cei cinci tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 21 ani, din municipiul Slatina, banuiti de comiterea furtului.
Tinerii sunt banuiti ca, in noaptea de 1 spre 2 iunie 2016, prin fortarea usii de acces, ar fi patruns intr-o societate comerciala cu profil alimentar din municipiul Slatina, de unde au sustras un seif metalic in interiorul caruia se aflau 150.000 lei, 80.000 de euro, 10.000 dolari si mai multe bijuterii din aur si argint, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt. Pana acum, oamenii legii au reusit sa recupereze valuta, suma de 5.000 de lei, mai multe bijuterii, dar si seiful metalic, au fost recuperate.
Miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina au dispus retinerea pentru 24 de ore a celor cinci tineri, acestia fiind prezentati joi judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Slatina cu propunerea de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți