10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei raniti la Stoenesti

- Advertisement -

Politistii rutieri care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere. Un tanar de 20 de ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul, din cauza neatentiei a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un gard, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt. in urma impactului violent, atat soferul cat si doua tinere aflate in autoturism, ambele de 20 de ani, din comuna Gostavatu, au fost raniti. Paramedicii SMURD din cadrul Garzii Stoenesti au fost primii salvatori care au ajuns la locul evenimentului rutier.
La fata locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor si o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare si s-au solicitat in sprijin doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt. Salvatorii au gasit autoturismul implicat in accident lovit de un gard, cei trei tineri aflati in acesta reusind sa iasa din masina avariata inainte de sosirea echipajelor. Pompierii au asistat, pana la sosirea echipajelor de la ambulanta, toate cele trei victime, doua femei si un barbat, toti de 20 de ani, ranitii fiind transportati de SMURD si SJA la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Caracal. Pacientii erau constienti, cooperati, politraumatizati prin accident rutier, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Dupa efectuarea tuturor investigatiilor medicale, conducatorul auto si una dintre tinere au fost transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, cea de-a treia victima fiind transferata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
soferul din Stoenesti a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza au fost intocmite acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți