3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci raniti intr-un accident la Schitu

- Advertisement -

Politistii rutieri ajunsi la fata locului au stabilit ca vinovat de producerea evenimentului rutier este soferul unui autoturism Citroen, inmatriculat in Spania. Pe raza comunei Schitu, in afara localitatii, o tanara de 24 de ani, din Crampoia, in timp ce conducea autoturismul, s-a angajat in depasirea unui alt autoturism condus regulamentar de un barbat din municipiul Slatina si a pierdut controlul asupra directiei de mers, rasturnandu-se in afara partii carosabile. Din accident a rezultat ranirea soferitei care s-a angajat in depasire si a altor patru pasageri ai autoturismului condus de aceasta, a precizat comisarul Iulian Nicolae, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Cei cinci tineri aflati in Citroen, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, toti din comuna Crampoia, au suferit diverse leziuni si au necesitat transportul la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD al Detasamentului de Pompieri Slatina si doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt. Cele cinci persoane ranite au fost gasite in afara autoturismului. Pacientii, doua femei si trei barbati, au fost transportati, constienti si politraumatizati prin accident rutier, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Slatina, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
soferita masinii rasturnate si conducatorul auto al autoturismului pe care s-a angajat sa-l depaseasca au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza, politistii olteni au intocmit acte procedurale pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți