11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cod portocaliu de inundatii pe afluentii Oltului

- Advertisement -

Avertizarea emisa de reprezentantii Institutului National de Hidrologie este valabila pana marti, 14 iunie, la ora 14:00, aceasta intrand in vigoare de luni, ora 18:00.
Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, a precizat plutonierul major Alin Bapsasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Pompierii olteni au transmis avertizarea cod portocaliu de inundatii pe afluentii Oltului catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta ale celor 112 localitati din judet si s-a dispus masura asigurarii permanentei, cu personal specializat, la sediile primariilor. Pe timpul avertizarii cod portocaliu, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt se va activa Grupa Operativa Judeteana care are in componenta specialisti din cadrul Prefecturii, Politiei si Jandarmeriei Olt, dar si pompieri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți