10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Florin Iordache, presedinte interimar al Camerei Deputatilor

- Advertisement -

Valeriu Zgonea a fost revocat luni din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, proiectul de hotarare privind revocarea fiind adoptat cu 167 de voturi pentru, 32 impotriva si o abtinere. Presedinte interimar al Camerei Deputatilor a fost desemnat deputatul de Olt Florin Iordache.
Domnul Florin Iordache este presedintele interimar al Camerei Deputatilor, propus de grupul PSD. S-a suplimentat ordinea de zi pentru sedinta de plen de miercuri si vom avea vot final pentru alegerea presedintelui Camerei Deputatilor’, a anuntat la finalul sedintei Marcel Ciolacu, secretarul PSD al Camerei.
Potrivit Mediafax, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca inlocuitorul lui Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor va fi anuntat marti in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, dar, pentru ca raspunderea este a sa, si decizia ii va apartine. Aceeasi sursa mentioneaza ca, intrebat cine ar corespunde profilului de presedinte al Camerei Deputatilor, printre numele vehiculate fiind Victor Ponta si Florin Iordache, liderul PSD a dat de inteles ca optiunea sa nu este Victor Ponta, afirmand ca ca nu il va propune sef al Camerei pe cel care ar fi mai potrivit pentru a-i sta alaturi in campania pentru parlamentare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți