17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Crescatorii de porci si pasari, asteptati la APIA pentru depunerea cererilor de plata

- Advertisement -

Cererea de accesare a clauzei de revizuire se depune pentru angajamentele aflate in derulare, separat pe fiecare sesiune de depunere, pentru activitatea desfasurata pana la 31 decembrie 2015. Cererea de plata pentru anul 2016 se depune pentru angajamentele aflate in derulare, in aceeasi perioada, cumuland toate sesiunile de depunere, pentru activitatea estimata 01.01.2016-31.12.2016.
Cererile de plata si clauzele de revizuire depuse dupa data-limita de depunere, sunt admisibile inclusiv in intervalul de 25 de zile calendaristice cu penalizare (intarzierea determina o reducere pe zi lucratoare de 1 % a sumelor la care ar fi avut dreptul beneficiarul in cazul in care cererea ar fi fost depusa – cf. art.13 din Regulamentul nr.640/2014 – pana la termenul stabilit, mentionat in paragraful anterior). Dupa incheierea perioadei de depunere cu penalizare, cererile nu mai sunt admisibile la calculul platii.
Cererile de accesare a clauzei de revizuire vor fi completate pe format hartie si depuse la centrul judetean al Agentiei, unde au fost depuse cererile de plata aferente anului 2015. Cererile de plata vor fi depuse la centrul judetean APIA pe a carui raza teritoriala se afla sediul social al beneficiarului sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare, informeaza APIA.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți