14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comuna Dobretu, sub ape

- Advertisement -

Trei podete, patru kilometri de drum comunal, 1,5 kilometri de strazi din Dobretu si 32 de fantani au fost afectate de precipitatiile abundente, cateva sute de hectare de teren arabil si pasuni fiind, la randul lor, inundate.
Potrivit autoritatilor locale, apa s-a retras de pe sutele de hectare de teren arabil si pasuni inundate. in urma raportului operativ, la fata locului urmeaza a se deplasa o echipa de specialisti, alcatuita din reprezentanti ai ISU, Prefecturii, Serviciului de Gorpodarire a Apelor si Directiei pentru Agricultura Olt, pentru evaluarea pagubelor inregistrate in urma ploilor, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al pompierilor din judet.
De asemenea, pana miercuri seara, la ora 18:00, a fost in vigoare si avertizarea Cod Portocaliu de inundatii pe afluentii raului Olt, emisa luni de hidrologi. insa, potrivit reprezentantilor ISU Olt, cresterile de debite si niveluri preconizate pe toate cursurile de apa din judet nu au creat probleme in nicio localitate olteana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți