11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Crosul Ziua Olimpica la Slatina

- Advertisement -

Competita sportiva se va desfasura in municipiul Slatina, participantii, fie ca vorbim de sportivi de performanta sau amatori, fiind asteptati pentru inscriere inca de la ora 17:00, locatia fiind Prefectura Olt.
Toti participantii de la crosul olimpic vor primi materiale promotionale – tricouri, sepci si diplome – oferite de AOR, organizatorii asigurand, totodata, si hidratarea cu apa a concurentilor. Conform traditiei, premergator inceperii crosului, mesajul presedintelui Comitetului International Olimpic, Thomas Bach, se va citi in fata participantilor, se precizeaza pe pagina de Facebook creata pentru acest eveniment.
3,5 kilometri au de alergat concurentii, linia de start fiind in fata Prefecturii Olt, iar traseul fiind bulevardul Alexandru Ioan Cuza – Piata Garii si retur.
Potrivit organizatorilor, la finalul crosului Ziua Olimpica se vor acorda premii, constand in echipamente sportive, si distinctii mai multor categorii de participanti, cum ar fi cel/cea mai tanar/tanara participant/participanta (n.red. – varsta minima 15 ani) care obtine cel mai bun timp – masculin si feminin, open – cel mai bun timp (n.red. – masculin si feminin), cel/cea mai varstnic/varstnica participant/participanta (n.red. – varsta minima 15 ani) care obtine cel mai bun timp – masculin si feminin si cea mai numeroasa familie – minimum patru persoane. Cea mai numeroasa familie care va participa la crosul olimpic se va bucura si de un premiu in bani oferit de Clubul Rotary din Slatina. si anul acesta, organizatorii se asteapta ca startul crosului Ziua Olimpica sa fie luat de aproximativ 500 de persoane, la fel cum s-a intamplat si la ultimele editii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți