8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestat pentru tentativa de omor calificat

- Advertisement -

Fapta comisa de Daniel Florin Ducu a avut loc acum un an, dosarul fiind inregistrat, initial, de procurorii Sectiei de urmarire penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Olt in evidenta cauzelor cu autori neidentificati.
in fapt, s-a retinut ca in noaptea de 18 spre 19 iunie 2015, inculpatul a patruns, mascat, in locuinta persoanei vatamate C. P., in varsta de 83 de ani, din comuna stefan cel Mare, imprejurare in care a agresat-o in scopul de a sustrage sume de bani. Din raportul de expertiza medico – legala a rezultat ca victima a prezentat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 30 – 35 de zile de ingrijiri medicale, cu mentiunea ca leziunile traumatice i-au pus in primejdie viata.Precizam faptul ca, initial dosarul a fost inregistrat in evidenta cauzelor cu autori neidentificati, iar analiza genetica a urmelor prelevate din locuinta victimei au pus in evidenta profilul genetic al inculpatului, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Parchetului Olt.
Identificat si prezentat instantei, autorul a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt nr. 492/P/2015 din 21.06.2016 si dispune arestarea preventiva a inculpatului Ducu Daniel Florin, cu antecedente penale, studii 5 clase, fara ocupatie, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat si tentativa de talharie calificata (…), in prezent detinut in Arestul IPJ Olt, pe 30 de zile, de la data de 21.06.2016 pana la data de 20.07.2016, inclusiv. (…) Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru cei prezenti si de la comunicare pentru cei lipsa, se precizeaza in solutia pe scurt data de instanta de judecata. Tanarul de 18 ani a formulat contestatie impotriva deciziei data de Tribunalul Olt, aceasta urmand a fi judecata zilele acestea de magistratii Curtii de Apel Craiova.
Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, inculpatul are antecedente penale, inainte de a fi arestat preventiv in aceasta cauza el aflandu-se in Centrul de Detentie pentru Minori Craiova unde executa o pedeapsa primita pentru viol si talharie, ambele infractiuni fiind comise pe vremea cand era minor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți