15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Numiri surpriza in invatamantul oltean

- Advertisement -

Numiri surpriza in invatamantul oltean. Nominalizarile facute de PSD pentru cele trei functii vacante din Olt nu au fost acceptate de Ministerul Educatiei.
Fostul candidat PNL la Primaria Slatina, Marius Balasa, este de azi noul director al Casei Corpului Didactic, iar cele doua posturi de inspectori scolari generali adjuncti au fost preluate de liberalul Victor Iacobescu si Carolina Guraliuc. Informatia a fost confirmata de Marius Balasa, care a precizat ca ordinul de numire in functie a fost semnat ieri de ministrul Educatiei.

Postul de director al Casei Corpului Didactic a fost ocupat pana acum prin detasare de Victor Tita, iar cele doua functii de adjuncti ai IsJ Olt au fost detinute, tot prin detasare, de Steluta Dan si Liviu Culcescu.
in perioada 19 mai – 10 iunie, Ministerul Educatiei a organizat concurs pentru ocuparea celor trei posturi. Pentru cele de adjuncti ai IsJ s-au inscris Steluta Dan si Liviu Culcescu, iar pentru cel de director al CCD s-a inscris Alexandru Bascoveanu, directorul scolii George Poboran, Victor Tita nedepunandu-si dosarul pentru ca se pare ca nu indeplinea una dintre conditii. Cei trei inscrisi nu au reusit sa treaca de examen, posturile ramanand in continuare vacante.

Pentru cele doua functii de inspectori scolari generali adjuncti, PSD ii nominalizase pe Gabriela serban si Adrian Barbulete, iar pentru director CCD pe Carolina Guraliuc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți