6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mircea Ungureanu, inca un weekend la beciul domnesc. Contestatia se judeca luni

- Advertisement -

Mircea Ungureanu si George Daniel Iancu au fost retinuti pe 16 iunie, alaturi de alte 8 persoane, in urma unor perchezitii efectuate de politistii bucuresteni intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor si materialelor de constructii, serviciilor de paza si consultanta. Pe 17 iunie, toti cei retinuti au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

in cazul lui Tunc Tunahan, Ungureanu Mircea, Falceanu Octavian, Chiriac Marioara, Alexandrescu Robert, Pascu Razvan si Dima Romulus instanta a decis arestarea preventiva, iar Ungureanu Sorin, Iancu George Daniel si Vladan Iulian au fost plasati sub masura arestului la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, contestatiile urmand sa se judece luni.


Cei zece sunt acuzati ca ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de lei bugetului de stat.
Din cercetari a reiesit ca cei in cauza ar fi creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat avand la baza inregistrarea in documentele de evidenta contabila si declararea fiscala a unor achizitii fictive in domeniul constructiilor si materialelor de constructii, serviciilor de paza si consultanta, urmarind sustragerea de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile si deducerea frauduloasa a taxei pe valoare adaugata, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Romane.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți