11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un barbat din Scornicesti si-a dat foc in fata blocului

- Advertisement -

Barbatul, fost angajat al societatii Pulsor Scornicesti, a aruncat cu benzina pe el si si-a dat foc in strada, langa tomberoanele de gunoi situate in apropierea blocului in care locuia. Nu se stie motivul pentru care acesta a vrut sa-si puna capat zilelor, insa barbatul nu ar fi la prima tentativa de acest gen. Potrivit politistilor, la inceputul acestei luni el a mai incercat sa se sinucida inghitind un pumn de medicamente. Potrivit unor informatii, se pare ca ar fi recurs la un asemenea gest necugetat din cauza datoriilor acumulate in ultima perioada,.
Paramedicii SMURD Scornicesti au ajuns la locul in care barbatul si-a dat foc si i-au acordat acestuia asistenta medicala, iar ulterior l-au preluat si transportat la Spitalul Slatina.
Barbatul a suferit arsuri de gradul I si II pe aproximativ 90% din suprafata corporala, dupa ce s-a autoincendiat. Paramedicii SMURD Scornicesti l-au preluat si transportat pe pacient la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, a precizat plutonierul major Dan Nedeloiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Fiind in stare grava, medicii de la UPU Slatina au luat decizia ca pacientul sa fie transferat la o unitate medicala din Capitala.
in jurul orei 11:30, barbatul a fost dus de cadrele medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta Olt pana la Stadionul 1 Mai din municipiul Slatina, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD Bucuresti si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni. in continuare, pacientul este intr-o stare critica, fiind tinut in viata de aparate. Cazul a fost preluat de politisti, care au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți