14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Cred ca schimbarea ar trebui sa o faca poporul, prin exercitarea dreptului la vot!

- Advertisement -
Cu ce ganduri a intrat Ionut Comanescu in politica?
Am intrat in politica cu gandul de a ajuta oamenii sa aiba un viitor mai bun, cu gandul de a scoate aceasta tara din mizeria si saracia pe care au adus-o liderii politici de dupa revolutie. Uitati-va cum arata judetul nostru si veti intelege la ce ma refer. Uitati-va la saracia si la lipsa perspectivelor de viitor ale celor din mediul rural…

De ce ai ales Partidul National Liberal?
Raspunsul e foarte simplu. PNL este un partid de dreapta cu o istorie de aproape 150 de ani, cu lideri de mare calibru de-a lungul timpului care si-au asumat modernizarea Romaniei. Am intrat in randurile PNL Olt datorita faptului ca este o organizatie curata, cu oameni cinstiti, necertati cu legea. Pentru mine conteaza foarte mult acest aspect si cred ca si ceilalti locuitori ai Oltului gandesc la fel.

Alegerile parlamentare bat la usa. Ce rezultate credeti ca veti obtine?
Noi ne-am asumat un scor de peste 30 de procente, care sa ne permita sa trimitem trei oameni in Parlamentul Romaniei, pentru a reprezenta interesele locuitorilor acestui judet.

Cum ar trebui sa arate un parlamentar?
Din punctul meu de vedere, un om care merge in Parlamentul Romaniei ar trebui sa demonstreze ca este in stare sa faca ceva pentru romanii care l-au ales. Ar trebui sa mearga la fiecare sedinta plenara, sa ia cuvantul in Parlament si sa aiba initiative legislative. Aici cred ca va pot da si cate un exemplu de asa nu si asa da. La asa nu il putem da exemplu pe actualul primar al Slatinei, care de-a lungul mandatului de parlamentar nu a luat cuvantul in plen decat atunci cand a depus juramantul. Fiind chestionat pe acest subiect de jurnalisti, acesta a afirmat ca nu a luat cuvantul pentru ca nu avea nimic de spus. in totala antiteza il putem pune pe deputatul Gigel stirbu, care in mandatele sale a avut nu mai putin de 72 de intiative legislative din care aproape 30 au si devenit legi. E un contrast mare, nu?

De cine ar trebui sa fie condusa Romania? De guvern PNL cu Dacian Ciolos premier sau guvern PSD cu Liviu Dragnea?
Nu cred ca vreunul din cei care vor merge la vot isi doresc sa lase destinele tarii pe mana unui om care a fost condamnat la inchisoare pentru faptul ca a fraudat voturile romanilor, in speta Liviu Dragnea. Domnul Dragnea nu a reusit sa-si ajute propriul judet, cum credeti ca ar putea ajuta Romania? Nu cred ca vrea cineva ca Romania sa semene Teleormanului! Eu cred ca aceasta tara trebuie sa fie condusa de un om onest, cu o reputatie nemanjita de fapte de coruptie si care isi doreste sa aduca Romania la nivelul tarilor dezvoltate din vestul Europei. si omul care poate face asta este Dacian Ciolos, sustinut de Partidul National Liberal.

Poti numi cateva dintre realizarile lui Dacian Ciolos de pana acum?
Dacian Ciolos a inceput o serie de reforme si proiecte foarte bune si trebuie sa fie lasat sa le duca la bun sfarsit. Cateva exemple ar fi debirocratizarea prin eliminarea copiilor legalizate, depolitizarea invatamantului prin introducerea concursului pentru directori, marirea ajutorului de stat pentru marii investitori, pentru a putea crea locuri de munca, deblocarea proiectelor pe fonduri europene – prost concepute in vremea lui Ponta, si multe altele.

Judetul Olt este unul dintre cele mai sarace din tara. Care crezi ca este cauza?
Aveti dreptate, traim intr-unul dintre cele mai sarace judete din cauza ca cei care il conduc de 26 de ani, in speta cei de la PSD, nu au facut nimic pentru a-l scoate din aceasta situatie, ba chiar il afunda tot mai mult pe zi ce trece, in timp ce averile lor sporesc din ce in ce mai mult. Cateodata am impresia ca vor sa-i tina pe oameni in saracia asta lucie pentru a-i putea controla, altfel nu-mi explic faptul ca oltenii o duc din ce in ce mai rau…

Cum crezi ca se pot schimba lucrurile si care ar fi mesajul tau pentru locuitorii Oltului?
Cred ca schimbarea ar trebui sa o faca poporul, prin exercitarea dreptului la vot! E timpul sa-i taxam pe acei politicieni populisti care ofera cateva firimituri cu o mana, pentru ca mai apoi sa ne ia bucatele cu amandoua mainile. Haideti sa alegem intr-un mod responsabil pentru ca acest judet si aceasta tara sa faca pasul inainte spre un viitor mai bun pentru noi toti. Romania Inainte!

Comandat de PNL Olt, realizat de SC Algrup Media, CUI 11160004.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți