23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Autocar cu 18 pasageri, implicat in accident

- Advertisement -
Accidentul rutier s-a produs miercuri dimineata, in jurul orei 06:00. Din datele politistilor, soferul autocarului Mercedes Benz, care circula din directia Caracal spre Slatina, nu a adaptat viteaza la conditiile de drum si a ajuns pe camp.
Un barbat de 58 de ani, din Drobeta Turnu Severin, in timp ce conducea autocarul pe DN 64, din directia Caracal spre Slatina, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, drumul fiind acoperit cu zapada, a derapat, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stalp din beton, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
in urma impactului, toate cele 18 persoane aflate in autocar, cu varste intre 22 si 55 de ani, au primit ingrijiri medicale din partea salvatorilor care s-au deplasat la fata locului, iar doi dintre pasageri au necesitat transportul la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.
Cinci echipaje medicale, doua ale paramedicilor SMURD si trei de la Serviciul de Ambulanta Olt, o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare si echipaje de politisti si jandarmi s-au deplasat in cel mai scurt la locul solicitarii. Cei doi raniti, un barbat si o femeie, cu traumatisme cranio-cerebrale, au fost transportati la spitalul din Slatina, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Potrivit datelor Politiei Olt, cei doi pasageri ajunsi la spital sunt din judet, un tanar de 26 ani, din comuna Grojdibodu, si o tanara de 23 ani, din comuna Izbiceni. soferul autocarului a fost testat de politistii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza, s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți