8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Societati din Izbiceni, amendate pentru nerespectarea regimului silvic

- Advertisement -
Controalele la cele doua firme din Izbiceni au fost efectuate de politistii din cadrul Serviciului Ordine Publica al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, impreuna cu un reprezentant al Garzii Forestiere Ramnicu Valcea.
Una dintre societatile comerciale verificate a fost sanctionata contraventional cu 15.000 lei, pentru ca detinea cantitatea de 12,8 metri cubi lemn foc paletizat, fara documente legale de provenienta, incalcand astfel prevederile Legii 171/2010, modificata, privind sanctionarea si stabilirea contraventiilor silvice. intreaga cantitate a fost confiscata de politisti si predata in custodie reprezentantilor Ocolului Silvic Corabia.
si cea de-a doua firma controlata de oamenii legii a fost amendata cu 25.000 de lei, pentru faptul ca aceasta a comercializat cantitatea de 78,74 metri cubi cherestea, fara a emite avizele de insotire prevazute de legislatia in domeniul silvic. De asemenea, politistii au dispus masura confiscarii valorice a contravalorii cantitatii de cherestea, in suma de 42.300 lei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți