15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei companii de telefonie mobila, pradate de hoti. Autorii furturilor, arestati preventiv

- Advertisement -
Inculpatii Vasilica Cruceru, Gheorghe Capra si Constantin Mihaita Rata sunt anchetati de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina pentru savarsirea, in coautorat, a trei infractiuni de furt calificat, iar cel de-al patrulea inculpat, Adrian Cruceru, este cercetat pentru savarsirea in calitate de coautor a unei infractiuni de furt calificat si in calitate de complice la o alta infractiune de furt calificat. Pentru a fura o parte dintre acumulatori, hotii au intrat in releele de telefonie mobila folosind chei adevarate, fara a avea insa acest drept.
in cuprinsul ordonantei de punere in miscare a actiunii penale s-a retinut, pe scurt, urmatoarea situatie de fapt: in data de 22.04.2017, in intervalul orar 15:00-16:00, inculpatii Cruceru Vasilica, Capra Gheorghe, Rata Constantin Mihaita au sustras prin folosirea unei chei adevarate, fara drept, din componenta releului de telefonie mobila situat pe raza comunei Valea Mare, proprietatea SC Vodafone Romania SA, sapte acumulatori care faceau parte integrata a acestuia. Ulterior, la data de 23.04.2017, in jurul orei 10:30, inculpatii Cruceru Vasilica, Capra Gheorghe, Rata Constantin Mihaita au sustras prin folosirea unei chei adevarate, fara drept, componente ale releului de telefonie mobila, respectiv 12 acumulatori, situat pe raza comunei Movileni, proprietatea SC Orange SA, paza fiindu-le asigurata de catre inculpatul Cruceru Adrian. La aceeasi data, in jurul orei 11:30, toti cei patru inculpati au sustras componente ale releului de telefonie mobila, respectiv patru acumulatori, situat pe raza comunei Movileni, apartinand SC RCS – RDS SA, se precizeaza intr-un comunicat remis redactiei de Parchetul Slatina.
La propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Slatina a dispus miercuri luarea masurii arestarii preventive pentru 30 de zile, din data de 26.04.2017 pana la data de 25.05.2017 fata de inculpatii Cruceru Vasilica, Capra Gheorghe, Rata Constantin Mihaita, si masura controlului judiciar fata de inculpatul Cruceru Adrian pe o perioada de 60 de zile, din data de 26.04.2017 pana la data de 24.06.2017. Decizia instantei de judecata nu este definitiva si poate fi contestata in 48 de ore de la pronuntare.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți