10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu la Brebeni. Doua femei au ajuns la spital

- Advertisement -
Paramedicii de pe echipajul SMURD al Detasamentului de Pompieri Slatina si cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt au acordat primul ajutor femeilor, iar doua dintre ele au fost transportate la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.
Este vorba de proprietara casei care a luat foc, in varsta de 86 de ani, care a suferit un atac de panica, a fost preluata de o ambulanta a SAJ si transportata la UPU Slatina, dar si de femeia care a fost muscata de caine, fata batranei care locuia vizavi, care prezenta o plaga muscata la gamba stanga. Celelalte doua femei cu atac de panica au fost asistate medical la fata locului si au refuzat transportul la spital, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Salvatorii s-au deplasat la locul interventiei cu trei autospeciale de stingere, incendiul manifestandu-se violent. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, cu flacara si degajari mari de fum la acoperisul casei si la bunurile din doua incaperi ale casei, o bucatarie si o camera de locuit. Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ o ora. Au ars acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 100 metri patrati, bunurile dintr-o camera de locuit si dintr-o bucatarie (n.red. – electronice, electrocasnice, mobilier, textile), a declarat plutonierul major Basasteanu.
in urma cercetarilor efectuate, pompierii olteni au stabilit ca si cauza probabila a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric produs la o priza din bucataria casei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți