20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Sot si sotie, raniti in accident. Masina in care se aflau a rupt un stalp electric

- Advertisement -
Potrivit unor informatii, evenimentul rutier s-ar fi petrecut pe fondul unei depasiri, femeia aflata la volan pierzand controlul directiei de mers, parasind partea carosabila si ajungand cu autoturismul pe camp, unde a izbit puternic un stalp electric pe care l-a rupt. Un echipaj al paramedicilor SMURD si o autospeciala de stingere cu accesorii pentru descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Caracal s-au deplasat la fata locului, in sprijinul lor intervenind si cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Olt.
Un singur autoturism a fost implicat in accidentul care a avut loc in apropiere de localitatea Draghiceni, la limita judetelor Olt si Dolj. Femeia, in varsta de 61 de ani, din municipiul Craiova, care era sofer, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar pasagerul din dreapta fata, sotul femeii, de aproximativ 55 de ani, a suferit tot un traumatism cranio-cerebral. Pacientii au fost transportati la Compartimentul Primire Urgente al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigatii amanuntite, a spus plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt. Dupa ce a fost examinat de medicii de la Caracal, barbatul a refuzat internarea in spital, iar sotia sa a fost transferata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, unde a ramas sub supraveghere medicala.
Politistii rutieri au deschis o ancheta in cauza pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul si au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți