15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil de 5 ani, grav ranit intr-un accident la Gura Padinii

- Advertisement -
Potrivit politistilor, baiatul de 5 ani a fost lovit de un autoturism in momentul in care s-a angajat in traversarea neregulamentara a drumului. Din primele cercetari, s-a stabilit ca un barbat de 57 de ani, din orasul Corabia, in timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Gura Padinii, a acrosat un minor de 5 ani, din localitate, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Micutul lovit de masina a fost grav ranit, iar la fata locului au intervenit cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt, care l-au preluat si transportat de urgenta la Spitalul Orasenesc Corabia. Copilul de 5 ani, din Gura Padinii, a suferit un politraumatism prin accident rutier si a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Corabia. De aici, acesta a fost transferat cu elicopterul la Craiova, a declarat doctorul Madalina Deloreanu, directorul medical al Ambulantei Olt. in jurul orei 19:00, un elicopter al SMURD Craiova a aterizat pe stadionul din orasul Corabia, iar baiatul a fost transferat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, unde a ramas internat.
soferul autoturismului a fost testat de politistii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza, oamenii legii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți