8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mars pentru viata. Elevii slatineni, in sprijinul adolescentei din Coteana

- Advertisement -
60.000 de euro este suma necesara tratamentului, insa costul depaseste cu mult posibilitatile financiare ale parintilor adolescentei care este eleva in clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina. Diagnosticata anul trecut cu tumora la nivelul hipofizei, Georgiana a fost operata, in data de 24 mai 2016, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie din Bucuresti. in timpul operatiei i-a fost indepartata hipofiza, afectandu-i vederea, si a ramas si cu un rest tumoral. De aceea, acum, la aproape un an dupa operatie, Georgiana trebuie sa urmeze o radioterapie cu protoni in Franta.
Multi oameni de bine se implica in organizarea de actiuni caritabile pentru salvarea vietii copilei din Coteana, cazul sau fiind intens mediatizat si pe pagina de socializare Facebook. La actiunea de vineri sunt asteptati zeci de adolescenti, care vor parcurge un mars pe traseul Casa de Cultura a Tineretului – Esplanada Slatina.
Elevii din municipiul Slatina vor parcurge traseul Casa Tineretului – Esplanada Slatina, in scopul strangerii sumei necesare elevei Georgiana Selea de la Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina, pentru a urma, in Franta, un tratament care ar putea sa-i salveze viata. Suma de care depinde viata Georgianei este de 60.000 de euro, suma care depasesete cu mult posibilitatile financiare ale familiei. Oricine doreste sa ajute, poate dona in conturile deschise la Banca Transilvania Slatina, titular Selea Virgilia – LEI: RO4OBTRLRONCRTOOB8063902; EURO: RO528TRLEURCRTOOB8063901, se precizeaza intr-un comunicat remis de ISJ Olt.
Georgiana Selea a fost programata pentru radioterapia cu protoni in data de 22 mai, insa banii pentru tratamentul care poate salva viata adolescentei trebuie virati in contul clinicii din Franta pana pe data de 15 mai.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți