20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

soferita ranita in accident

- Advertisement -
Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatentiei in conducere. Din primele cercetari, s-a stabilit ca o femeie de 43 de ani, din municipiul Resita, judetul Caras Severin, in timp ce conducea autovehiculul din directia Vadastra spre Visina, pe fondul neatentiei in conducere a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
soferita a fost transportata de urgenta la Spitalul Caracal, iar pasagerul care se afla in dreapta sa a scapat ca prin minune nevatamat. La fata locului au intervenit paramedicii de pe echipajul SMURD al Garzii de Interventie Visina si cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Olt. in accident a fost implicat un sigur autoturism, in care se aflau doua persoane. soferul autoturismului era o femeie, de 43 de ani, din Resita, care a fost transportata la Compartimentul Primire Urgente al Spitalului Municipal Caracal cu suspiciune de fractura la membrul inferior stang si excoriatii la membrele superioare. Barbatul aflat pe scaunul din dreapta fata nu prezenta urme vizibile de trauma si a refuzat transportul la spital, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Dupa ce a fost stabilizata de medicii de la Caracal, soferita a fost transferata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru efectuarea unor investigatii medicale amanuntite.
Politistii ajunsi la locul accidentului pentru cercetari au testat femeia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, acesteia fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Cinci accidente in ultimele zile

Evenimentul de miercuri este al cincelea accident de circulatie care a avut loc, in ultimele zece zile, pe soselele Oltului. Bilantul – sase morti, patru raniti grav si doi raniti usor. in urma a doua dintre accidente, cel din Padurea Saru si cel din comuna Visina Noua, si-au pierdut viata sase persoane, printre acestea fiind si doi copii, de doar 3 si 5 ani. Totodata, alte trei persoane ranite grav in tot atatea accidente (n.red. – Visina Noua, Draghiceni si Gura Padinii) au fost transferate cu ambulanta sau elicopterul SMURD la spitalele din Craiova si Bucuresti. Unul dintre ranitii grav este copilul de 5 ani, din Gura Padinii, victima a accidentului produs luni seara pe raza localitatii, care a fost preluat de pe stadionul din orasul Corabia de un elicopter SMURD si transferat la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți