10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doua autotrenuri cu lemne de stejar, confiscate de politisti

- Advertisement -
Cele doua mijloace de transport au fost conduse la Ocolul Silvic din comuna olteana Vulturesti, in vederea descarcarii materialului lemnos si inventarierii acestuia.
in urma cercetarilor, politistii au stabilit ca o societate comerciala, cu sediul in municipiul Pitesti, judetul Arges, administrata de un tanar de 29 ani, din aceeasi localitate, a emis doua avize de insotire a materialului lemnos in cantitate totala de 62,258 metri cubi, pentru cele doua autotrenuri. De asemenea, s-a constatat ca aceeasi firma argeseana avea depozitati 44,288 metri cubi intr-un spatiu pentru care nu a solicitat acord de distribuire si utilizare a documentelor cu regim special.
Persoana juridica in cauza a fost sanctionata cu amenda contraventionala in cuantum de 30.000 lei, in conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 modificata, privind sanctionarea si stabilirea contraventiilor silvice. Cantitatea totala de 106,54 metri cubi lemn rotund de lucru – esenta garnita (n.red. – o specie de stejar), in valoare totala de 95.886 lei, a fost confiscata, in baza prevederilor aceleiasi legi, lemnul fiind predat Ocolului Silvic Vulturesti, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți