10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O noua editie a concursului Medicii de maine, organizat de CN Radu Greceanu

- Advertisement -
Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii CNRG, in concurs vor intra 130 elevi, din noua judete: Arges, Bucuresti, Brasov, Dolj, Gorj, Teleorman, Mures, Vilcea si Olt. Participarea este fara taxa si toti concurentii primesc mape tematice care contin un blocnotes, un pix si un breloc personalizate. De asemenea elevii si profesorii din alte judete pot beneficia de cazare gratuita in caminul unitatii noastre. La deschidere vor fi prezenti reprezentanti ai ISJ Olt, Primariei Slatina, Spitalului Judetean si Universitatii din Craiova.
Concursul vizeaza elevii de gimnaziu si liceu pasionati de biologie, care doresc sa urmeze o cariera in domeniul medical. Pot participa pentru sectiunea gimnaziu, elevi din clasa a VII-a si a VIII-a (materia studiindu-se in clasa a VII-a), iar pentru sectiunea liceu – elevii din clasele a XI-a si a XII-a (materia studiindu-se in clasa a XI-a).
Elevii premiati in functie de punctajul obtinut pot primi acumulatori externi pentru telefon, ,,Lucrari practice de bilogie – DPH si medalii de aur, argint, bronz.
Mentiuni se acorda la 20 % din participanti, iar 40% vor primi medalii.
Elevii de la sectiunea liceu ce obtin premii, respectiv mentiuni, pot desfasura o zi de practica in Spitalul Judetean conform protocolului incheiat intre cele doua institutii.
Acest concurs reprezentativ pentru judetul nostru este posibil datorita sponsorilor interesati de promovarea performantei: Primaria Municipiului Slatina, SC Padrino si Editura Hoffman, au precizat organizatorii.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți