11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prins in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca un expert tehnic judiciar

- Advertisement -
Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) – Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, au prins in flagrant miercuri un barbat din comuna Brebeni, judetul Olt, in timp ce oferea suma de 10.000 lei (din care a remis efectiv 7.000 de lei), unui expert tehnic judiciar, in vederea influentarii rezultatului unei expertize.
in fapt, la data de 22 martie a.c., F.M., expert tehnic judiciar a depus denunt la sediul D.G.A. – S.J.A. Olt cu privire la faptul ca, desemnata fiind de catre Judecatoria Slatina sa efectueze o contraexpertiza tehnica judiciara intr-un dosar avand ca obiect granituire, s.C., reclamant in dosar, i-a oferit sume de bani totalizand 10.000 lei, precum si produse alimentare (miei) cu ocazia sarbatorilor Pascale si de 1 Mai. Acesta a remis efectiv suma de 7.000 de lei, indicand expertei judiciare, in scris, rezultatul expertizei pe care urma sa o realizeze.
Lucratorii de politie judiciara din cadrul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegati sa efectueze activitati de cercetare penala si investigativ-operative in vederea realizarii materialului probator, precizeaza un comunicat de presa al DGA – SJA Olt.
Potrivit sursei citate, in aceasta cauza procurorul a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți