15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tanar gasit inecat in fantana

- Advertisement -
Tanarul se afla intr-o fantana cu diametrul de aproximativ 80 de centimetri si o adancime de 12 metri. Salvatorii au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei si au adus la suprafata trupul neinsufletit al barbatului dupa aproximativ 30 de minute de interventie continua, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
La fata locului au fost si cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Olt, insa, din pacate, acestia nu au putut decat sa constate decesul tanarului.
Potrivit unor informatii, barbatul, care locuia cu o matusa de-a lui, nu a mai fost vazut prin gospodarie de aproximativ o saptamana. Matusa sa a fost cea care i-a gasit trupul fara viata in momentul in care a vrut sa scoata apa din fantana. Femeia a fost plecata cateva zile de acasa, iar cand s-a intors nu l-a mai vazut deloc pe barbat. Politistii au deschis o ancheta in cauza pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care acesta a decedat, a spus agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți