15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Padurea Saru

- Advertisement -
Accidentul de circulatie a avut loc in jurul orei 18:00 si, potrivit reprezentantilor Politiei Olt, s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, o Skoda cu numere de Dolj intrand in coliziune cu o Skoda inmatriculata in Olt. Din primele cercetari, s-a stabilit ca un tanar de 26 de ani, din Craiova, in timp ce conducea autoturismul pe DN 65 – E 574, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, iar intr-o curba la dreapta a pierdut controlul directiei de deplasare si a patruns pe sensul opus, intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 41 de ani, din Slatina, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
in urma impactului, cei doi soferi, dar si pasagera unuia dintre autoturisme, o tanara de 25 de ani, din Craiova, au avut nevoie de ingrijiri medicale, la fata locului intervenind paramedicii de pe echipajul SMURD Bals si cadrele medicale de pe o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Judetean Olt. in cele doua autoturisme se aflau trei persoane. in cel cu numere de Olt se afla doar soferul, un barbat de 41 ani, din Slatina, cu plaga la cap, dureri toracice, dureri costale si excoriatii la membrele superioare, care a fost asistat la fata locului si a refuzat transportul la spital. O femeie, pasagera pe scaunul din dreapta fata in masina de Dolj, din Craiova, a fost transportata la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova cu traumatism la membrul inferior stang. si soferul de 26 ani al aceluiasi autoturism a avut nevoie de ingrijiri. Acesta nu prezenta urme vizibile de trauma, avea functii vitale normale si a refuzat transportul la spital, a spus plutonierul major Alin Basasteanu de la ISU Olt.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, celor doi fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți