10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu la fostul spital de TBC din Slatina

- Advertisement -
Pompierii din cadrul Detasamentului Slatina au fost solicitati sa intervina la fata locului, iar in momentul in care au ajuns au constatat ca mai multe materiale combustibile ardeau mocnit.
Initial, am fost anuntati ca flacarile au cuprins acoperisul cladirii care este dezafectata. insa, in momentul in care colegii mei au ajuns la locul interventiei au constatat ca ardeau patru metri patrati de materiale combustibile de la podul fostului spital de TBC, acoperisul fiind prabusit. Au ars lemn si carton asfaltat, iar incendiul a fost lichidat dupa aproximativ 30 de minute de interventie. Din fericire, nu au existat victime, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al pompierilor din judet.
in prezent, cladirea este dezafectata si intr-o stare avansata de degradare, fiind folosita drept adapost de oameni ai strazii. De incendiul de sambata seara vinovati ar putea fi chiar oamenii strazii, avand in vedere ca pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au stabilit ca si cauza probabila a izbucnirii acestuia focul deschis in spatii inchise.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți